2018. Május 21. 9:16

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Rendezvények Hatékony Ház Napok: Nyisson Ön is!


Hatékony Ház Napok: Nyisson Ön is!

A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezik meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni.

A szevezők várják olyanolyan eddig be nem mutatott épületek tuajdonosai/kezelői jelentkezését, akik hajlandóak másoknak is megmuntatni, hogy nem ördöngősség alacsony energiás, passzív-, aktív házban, épületben élni vagy dolgozni.

Felhívás

Ha önnek fokozottan hatékony, energiatakarékos, passzív vagy aktív háza van, vagy egy nagyon eredményes felújításon van túl, regisztrálja épületét, nyissa ki kapuit, hogy az ön által meghatározott számú látogató tanulhasson az ön értékes, egyedülálló tapasztalataiból.

Ha ön építészeti szakember és épített (vagy felújított) már fokozottan hatékony, energiatakarékos, passzív vagy aktív házat, kérjük, segítsen elérni a háztulajdonosokat, hogy bevonhassuk őket a kampányba! Így ön bekerülhet a honlap szakértői adatbázisába is.

Ha ön építész, akkor az őszi láogatások alkalmával a látogatásokért MÉK képzési kreditpontot igényelhet (2013/294).

Ha ön egy döntéshozó, jöjjön el a Nyílt Napokra, és ha teheti, segítsen a népszerűsítésben!

Ha ön egy civil szervezet képviselője, aki fenntartható épületek kialakításával, fejlesztésével, népszerűsítésével foglalkozik, csatlakozzon hozzánk, hogy még több emberhez eljuthassunk!

Ha ön a vállalati szektorból jön, partnerséget vagy reklámlehetőséget keresve, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő szponzorálási lehetőségeket!

Végül, ha ön egyik fent megjelölt csoportba sem tartozik, csak érdeklik az energiahatékony, környezettudatos, fenntartható épületek, jöjjön el látogatónak a nyílt napokon és vigye a direktíva és a sok jó gyakorlati megoldás hírét másoknak is!

Jelentkezni az info@hatekonyhaz.hu e-mail címen lehet. A Hatékony Ház Napokról bővebben itt olvashat.

 

Forrás:zoldtech.huHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*