2018. Május 22. 17:58

Frissitve04:17:07 AM GMT


Hírek Oktatás Energetikai verseny középiskolásoknak


Energetikai verseny középiskolásoknak

Energetikai verseny középiskolásoknakÁprilis 16-án lesz az Energetikai Szakkollégium középiskolásoknak szóló energetikai versenyének döntője Budapesten.

A második alkalommal megrendezett, középiskolásoknak szóló, háromfordulós versenysorozatban több mint 1200 energetika iránt érdeklődő diákot sikerült versenyre bírni.

Az intézmény honlapján, (www.eszk.org) online felületen zajló verseny első fordulójában 50 kérdésre kellett helyesen válaszolni a háromfős csapatoknak, a másodikban pedig 10-15 oldalas esszében adtak számot tudásukról a diákok. A harmadik forduló az április 16-iki döntő, ahol személyesen mérhetik össze tudásukat a versenyző csapatok Budapesten, az Elektrotechnikai Múzeumban (Budapest VII., Kazinczy u. 21.), 9:30-as kezdettel.

A rendezvényen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetem több neves oktatója és az energetikai ipar is képviseltetni fogja magát.

A Szakkollégium a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen működő szervezet, mely szoros kapcsolatot ápol a Gépészmérnöki, valamint a Villamosmérnöki és Informatikai Karral.


Címkék

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*