2018. Február 25. 14:29

Frissitve04:17:07 AM GMT


Gazdaság


Gazdaság

TALÁLKOZHATUNK-E MÓKUSSAL A SZIGETELT TETŐTÉRBEN?

Read moreTudta, hogy az Otthon Melege program keretében júliustól családi házak energetikai korszerűsítésére is lehet pályázni? A vissza nem térítendő állami támogatás keretében akár 2,5 millió forintot is igényelhetnek a családok, a beruházások értékének 40-55%-os utófinanszírozásával.

Bővebben...

Hitelből is megéri a lakás energetikai felújítása

Read moreAz OTP Lakástakarék számítása szerint már évi 2 százalékos energiaár-emelkedés esetén megéri hitelből felújítani a lakást, ha nagyobb lesz az áremelkedés, akkor pedig már jelentősebb haszonhoz juthat a tulajdonos.

Bővebben...

Szaúdi–magyar együttműködés a megújuló energiaiparban is

Read moreA megújuló energiaforrások bővítése is szóba került Kovács Pál klíma- és energiaügyi államtitkár és Abdallah al-Huszain szaúdi víz- és energiaügyi miniszter budapesti tárgyalásain.

Bővebben...

Az ELMIB a megújuló energia támogatás új modelljére vár

Read moreA magyar kézben lévő ELMIB energiaszolgáltató három biomassza beruházása is arra vár, hogy kiderüljön, milyen támogatásra számíthatnak az új rendszerben – jelentette ki az MTI-nek a cég vezérigazgatója, Mártha Imre.

Bővebben...

TÉL, HIDEG, SZIGETELÉS...

Read moreA tél közeledtével mindig előkerül az épületek hőszigetelésének kérdése.

Bővebben...

A bankok a nagyméretű megújuló projekteket szeretik

Read moreNyugati példák azt mutatják: ha a kisméretű fejlesztések dominálnak, a bankok nehezen tudnak a megújuló energia beruháuások finanszírozásba bekapcsolódni – áll az ING legfrissebb elemzésében.

Bővebben...

Nemzeti Energiastratégia: van még mit csiszolni

Read moreA Biomassza Erőművek Egyesülése (BEE) górcső alá vette a Nemzeti Energiastratégiát. Az eredmény: van még mit csiszolni.

Bővebben...

Energia tanácsadó iroda az ország legnagyobb házában

Read moreMa megnyitott az ország legnagyobb lakóházában, a budapesti Szőlő utcában a kerületi önkormányzat és az Energiaklub együttműködésének eredményeként.

Bővebben...

Újabb energetikai pályázatok kerültek kiírásra

Read moreMegjelentek a KEOP- 4.10.0 A/B/C kódszámú felhívások, melyekről elmondható, hogy támogatják az épületenergetikai fejlesztéseket, a megújuló energiaforrások felhasználását, akár kombináltan is.

Bővebben...

Több támogatást az osztrák megújuló energiának

Read moreA megújuló energiaforrásból származó elektromos áram előállításához nyújtott támogatás növelését kezdeményezte az osztrák kormány szerdán a parlamentben – adta hírül az MTI.

Bővebben...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*