2018. Május 23. 3:37

Frissitve04:17:07 AM GMT


Technológiák Energiatárolás Vezeték nélküli napelemes billentyűzet


Vezeték nélküli napelemes billentyűzet

Vezeték nélküli napelemes billentyűzetNapelem biztosítja a Speedlink legújabb vezeték nélküli billentyűzetének energiaellátását, ezzel mentesül a felhasználó a rendszeres újratöltés feladata alól.

A vezeték nélküli eszközök egyik hátulütője, hogy a táplálásukra szolgáló elemek időnként cserére, vagy akkumulátorok esetében rendszeres újratöltésre szorulnak, mely önmagában még nem olyan nagy tragédia, de Murphy törvénye szerint persze mindig a legrosszabbkor lehelik ki lelküket ezek az áramforrások. A Speedlink ezért egy olyan „igénytelen” vezeték nélküli billentyűzetet mutatott be, amely egyszerűen csak működik, anélkül, hogy ügyelni kellene beépített akkumulátorának hogylétéért.

A billentyűzet tetejébe épített napelem biztosítja, hogy folyamatosan megfelelő szinten legyen a vezeték nélküli eszköz energiaellátása. A gyártó állítása szerint a töltéshez nem szükséges, hogy közvetlenül napfény, vagy mesterséges megvilágítás érje, egy átlagos szobai fényerősség már elégséges a lassú, de biztos töltéshez. A biztonság kedvéért azért felhívják a figyelmet, hogy a napelemeket ne takarja semmi, illetve hogy kizárólag sötét környezetben sem biztosított a túl hosszú üzemidő. Azonban figyelembe véve, hogy elsősorban nem bányászoknak, hanem HTPC mellé szánják, bizonyára tökéletesen fog működni.

A billentyűzet vékony felépítésű, szigetes kialakítású, burkolata pedig fényes fekete műanyagot kapott, mely felület sajnos elég jól gyűjti az ujjlenyomatokat. A Speedlink vezeték nélküli, napelemes beviteli eszközének érkezése csak augusztusban várható, vételára 49,99 euró lesz.

Forrás: ProhardverHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Tárgy:
Hozzászólás:

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre!

Név:* E-mail:*